Res med oss

Följ med på en tågresa med Munkedals Jernväg 30 juli kl 16:00 från Åtrp

  • Munkedals Jernväg


Kära medlemmar i SPF Seniorerna Munkedalsbygden,
hoppas att sommaren har varit skälig trots den pågående pandemin och det halvdana vädret hittills i juli. Vi hoppas alla att det snart skall vara möjligt att återuppta föreningens normala aktiviteter, helst under tidig höst. Men just nu är det fortfarande osäkert och vi får roa oss så gott det går i vår karantän och försöka hålla humöret uppe.
För att erbjuda ett avbrott i en annars, för många, grå vardag erbjuder Munkedals jernväg medlemmar i kommunens pensionärsföreningar att följa med på en naturskön resa på "Den lille jernvägen" från Åtorp till Munkedals hamn och tillbaka. För att följa de restriktioner som gäller i samhället för oss 65+ så kommer endast 40 passagerare att tas med på varje tur så det är först till kvarn som gäller. Varje förening har ett tillfälle att resa och för vår förening gäller den 30 juli kl 16:00.
Passa på att komma ut i friska luften och träffa vänner och bekanta som ni kanske inte sett sedan i vintras. Birgit och Berit har lovat ta emot anmälningar och SPF betalar för resan. Kaffe och bullar finns att köpa på stationen om man vill fika före eller efter färden.
Vänta inte för länge utan anmäl er till Birgit Larsson på telefon 070-6373748 alternativt Berit Gyllenhammar på telefon 070-7930992 snarast.

Vi ses på tåget
Styrelsen SPF Seniorerna Munkedalsbygden