Program

Välkomna till höstterminen 2022 med Tjörnveteranerna. Våra flitiga kommittéer har planerat många intressanta aktiviteter. Social gemenskap är friskvård, så vi förenar nytta med nöje. Sätt färg på tillvaron och gå med i någon av våra verksamheter.

Program för Tjörnveteranernas aktiviteter hösten 2022
Läs programmet här
Medlemsmöten med underhållning, kurser, friskvård, resor, promenader m.m. som ger dig gemenskap och nya vänner.

På våra medlemsmöten lämnas intressant information av olika slag, som inte är specificerat här. Vi annonserar i ST tidningen onsdagar veckorna före respektive medlemsmöte under rubriken "Föreningsaktuellt". Spf Seniorerna Tjörnveteranerna finns även på facebook www.facebook.com/tjornveteranerna

Om du har en god vän som inte är medlem så kan du ta med henne/honom på någon intressant aktivitet du själv deltar i. Vi ser naturligtvis gärna att din gode vän blir medlem i SPF Seniorerna Tjörnveteranerna.

Priset på våra medlemsmöten är 80 kronor med undantag för några speciella tillfällen då särskilt pris tillämpas. Mötena är som regel i Kyrkans Hus, Kållekärr, men lokalen kan variera och anges i så fall särskilt. Mellan månadsmötenas programpunkter äter vi en smörgås och tar en kopp kaffe. Vi har alltid lotteriförsäljning på våra möten.

Är du i behov av skjuts till våra möten eller sammankomster? Ring i så fall någon av oss i styrelsen.

Bli en aktiv pensionär och må bra!

Hjärtligt välkommen!