Månadsbrev oktober

Uppdaterades: 28 september 2020

Månadsbrev oktober

Eringsboda i oktober 2020.
Hoppas alla mår bra!
Vi har lagt den härliga sommaren bakom oss och hösten är här och bjuder ännu en gång på ett skådespel med alla sina skiftande färger. Stararna och sädesärlorna har dragit söderut
till värmen. Men trots coronan kan även vi värma varandra genom att hålla kontakten och höra av oss till den som sitter ensam. Fortfarande är vi förhindrade att genomföra våra planerade aktiviteter. Vi får ju inte samlas mer än 50 personer åt gången för att undvika covid-19.
Vid vår senaste sammankomst på "Gölabacken" där Claes och Eva från Eringsboda Brunn underhöll oss var vi 46 medlemmar som njöt av medhavd kaffekorg, ett härligt väder och en skön underhållning. Tyvärr är det väl så att när vi går in i oktober kan vi inte helt lita på vädrets makter utan vi får försöka att klara våra planerade aktiviteter inomhus och med de restriktioner som gäller.
Vid styrelsemötet den 21 september 2020 beslutades att höstens inomhusaktiviteter skall genomföras i Byahuset, Eringsboda. Här finns möjlighet att ta in 50 personer och samtidigt uppfylla de restriktioner vi har idag. Första månadsmötet inomhus sker den 12 oktober 2020, kl. 1400 i Byahuset. Sune Håkansson, känd politiker i Ronneby kommun, kommer att tala om "Boende och ekonomi". Till denna träff är vi tvungna att ha anmälan då vi ju inte får vara fler en 50 personer församlade samtidigt. Anmälan lämnas till:
Jan-Owe Kullenbert, 070-559 33 35 eller jokullenbert@telia.com
Birgit Jedhammar, 070-917 09 09 eller birgitjedhammar@gmail.com
senast torsdagen den 8 oktober 2020. Här gäller först till kvarn.

Vidare i höst kommer vi att ha en Cafékväll i Byahuset måndagen den 2 november 2020, kl. 1700 då vi gästas av Hans Alerstedt som underhåller oss med programmet "På cykel till dansbanan". Det blir musik av Owe Thörnquist, Sven-Ingvars och S-B Taube. Där emellan kommer vi att få oss några goda historier till livs. Även här gäller anmälan enligt ovan.
Vi kommer även att genomföra månadsmötet den 16 november 2020, kl. 1400. Vi återkommer med programmet längre fram.
Vid dessa aktiviteter kommer föreningen att ordna med förtäringen och till slut:

"Stånga inte huvudet mot väggen, leta upp dörren istället!"

Styrelsen för SPF Seniorerna Eringsboda-Tving
J-O Kullenbert ordf.

Publicerades: 28 september 2020 Uppdaterades: 28 september 2020