Månadsbrev september

Eringsboda i september 2021

 

Hej Alla i SPF Seniorerna Eringsboda-Tving!

Hösten närmar sig med stormsteg och naturen börjar skifta i fantastiska färger och kantarellskörden har varit god för alla svampälskare. Nu kan vi äntligen komma igång med våra månadsmöten och cafékvällar då de flesta restriktionerna upphör från och med den 29 september 2021. Det gäller dock även i framtiden att tänka sig för och att hålla lämpligt avstånd.

Den 3 september hade SPF Seniorerna Blekingedistriktet inbjudit till en fest på Eringsboda Brunn där deltagarna blev bjudna på både middag och för- och eftermiddagskaffe. Bland inslagen fanns den sedvanliga distrikts-tävlingen ”Hjärnkoll” med 11 deltagande lag från hela Blekinge. Vinnande lag som skall representera Blekingedistriktet i Stockholm den 14 oktober kommer från SPF Seniorerna Eringsboda-Tving. Stort grattis till dem och vi håller tummarna

Den 13 september 2021 avhölls äntligen vårt årsmöte i Byahuset i Eringsboda under ordförandeskap av Bengt Mauritzson som är vår kontaktperson i distriktsstyrelsen. Mötet bjöd inga överraskningar utan det  blev omval på alla poster. Som avslutning bjöds de 54 närvarande medlemmarna på smörebröd, öl/vatten och kaffe.

Närmast på agendan är 24-timmarsresan till Polen den 5 oktober 2021 med 33 deltagare och därefter är det dags för cafékväll i Långasjö den 11 oktober 2021, kl. 17.00 då det blir musikunderhållning och musikquiz under ledning av Mildred Persson som har besökt oss tidigare.

Styrelsen har tagit fram en reviderad agenda för tiden fram till kommande årsmöte som bifogas detta brev.

” Ett vänligt ord kan hålla en varm hela hösten!”

Var rädda om Er och varandra!

SPF Seniorerna Eringsboda-Tving

Jan-Owe K