Månadsbrev oktober

Eringsboda oktober 2021

Hej Alla SPF-vänner!

Hösten och mörkret har gjort sitt intåg och nu är det skönt att krypa in och njuta i stugvärmen. Vi har förhoppningsvis lagt den värsta delen av pandemin bakom oss så att vi inför den kommande ”inomhussäsongen” kan börja träffas som vanligt.

Om vi gör en tillbakablick kan vi ändå konstatera att vi trots allt kunnat träffas på våra utomhusaktiviteter utan större risk för att bli smittade av covid-19.

Den senaste månaden har vi haft två aktiviteter. Vi var vi 28 glada SPF-are som på tisdagskvällen den 5 oktober klev ombord på färjan i Karlskrona för att göra en 24-timmars kryssning till Polen. Under hemresan från Polen som gjordes på dagtid blev vi underhållna av ”Toni” och hans dragspel med mycket sång och musik. På onsdagskvällen var vi åter tillbaka i Karlskrona med många glada minnen.

Cafékvällen i Långasjö bygdegård, den 11 oktober samlade 34 medlemmar som blev underhållna av Mildred Persson som spelade och sjöng samt ordnade ett musikquiz. Många fina vinster delades ut på vårt lotteri och vi vill tacka alla som skänker vinster till våra lotterier.

Nu närmast står ett styrelsemöte på agendan den 25 oktober och därefter är det månadsmöte den 12 november 2021, kl. 14.00. OBS!!! Detta är en fredag! Vid denna sammankomst kommer ”Pecke” tidigare anställd inom polisen, 36 år inom yrket, att både underhålla oss och tala allvar om bedrägerier mot äldre.

Planerna för julbordet börjar ta form men valet av lokal blir avgörande för datum. Den 6 december har funnits med i planeringen men detta datum kan komma att ändras. Vi återkommer med vidare information innan julbordet är dukat.

”Kritik kan uträtta en del men uppmuntran kan uträtta ännu mer!”

 Sköna höstdagar!

SPF Seniorerna Eringsboda-Tving

Jan-Owe