Månadsbrev november

Uppdaterades: 17 november 2020

Månadsbrev november

Hej Alla i novembermörkret!
Vi har nu kommit in i vad jag tycker är årets mörkaste månad, november med regn och allmänt ruskväder. Till detta kommer alla restriktioner kring covud-19, men skam den som ger sig. Det gäller att hitta ljuspunkter även i mörkret.
Trots allt har vi under den senaste tiden genomfört två möten med över 40 deltagare vid varje tillfälle. Dels hade vi ett månadsmöte med information om "Boende och ekonomi" med föredrag av Sune Håkansson dels en Cafékväll med underhållning av Hans Alerstedt som var mycket uppskattat. Bägge träffarna var förlagda till "Byahuset" i Eringsboda där det fanns möjlighet att hålla "coronaavstånd".
Styrelsen har idag den 16 november 2020 haft möte och försökt blicka en liten bit in i framtiden. Härvid beslutades att julfesten som var planerad till den 7 december 2020 blir inställd med anledning av Regeringens nya restriktioner om att högst 8 personer får samlas vid sociala sammankomster.
Styrelsen kommer att träffas för ett planeringsmöte den 30 november 2020 för att dra upp riktlinjerna för 2021. Du kan gärna skicka in förslag på aktiviteter som Du vill se på agendan kommande år. Vi måste planera som om inte coronan fanns men får sedan ta en månad i taget. Förslagen kan lämnas till undertecknad på tfn 070-559 33 35 eller mejl jokullenbert@telia.com.
Vill även påminna om att möjligheten finns att registrera medlemsavgiften till SPF Seniorerna som E-faktura. Du går in på Din internetbank och söker upp SPF och ansöker om E-faktura. Du slipper då att hålla reda på inbetalningskortet och behöver inte heller fylla i ett långt OCR-nummer vid betalningen.
Vi återkommer i decembers månadsbrev om resultatet av planeringsmötet och till dess:
" Bär inte på framtida bekymmer för då får Du genomlida dem två gånger och
bär inte på gårdagens bördor för de hör gårdagen till."

Var rädda om varandra!
Styrelsen för SPF Seniorerna, Eringsboda-Tving
Jan-Owe K, ordf.

Publicerades: 17 november 2020 Uppdaterades: 17 november 2020