Månadsbrev juni

Eringsboda juni 2021

Hej Alla i midsommartid!

Tänk vilken tur vi har som inte är skomakare. Enligt det gamla talesättet hade hen semester mellan hägg och syren och i år blommade de nästan samtidigt så det hade blivit en kort semester. Framför oss ligger en lång och härlig sommar där vi åter kan träffa nära och kära nästan som tidigare.

Ljuset har återkommit inte enbart sett till årstiden utan även vad gäller pandemin. I vår åldersgrupp är i stort sett alla fullvaccinerade med både spruta ett och två så vi borde ha ett relativt gott skydd mot covid-19 vilket medför att vi kan träffa lite fler vid varje tillfälle utan att känna större oro. Självfallet måste vi tänka oss för och följa de rekommendationer som lämnas av Folkhälsomyndigheten och de regionala myndigheterna.

 

Styrelsen har tagit beslut att vi skall anordna grillträff den 5 juli 2021, kl. 1400 på Gölabacken i Eringsboda. Eva och Claes från Eringsboda Brunn kommer att stå för underhållningen. Grillar kommer att vara tända så Ni behöver bara ta med något att grilla, kanske en kaffekorg och så självfallet det goda humöret som vanligt. Det finns gott om plats och möjlighet till en stärkande promenad runt Togölen.

Årsmötet är beslutat att avhållas den 13 september 2021, kl. 1400 i Byahuset i Eringsboda så reservera denna dag. Vidare information om årsmötet kommer längre fram.

 

Som avslutning vill jag på uppdrag av styrelsen för SPF Seniorerna Eringsboda-Tving önska Dig en riktigt glad Midsommar och en härlig sommar utan covid.

 

”Omtanke ger värme och vänskap”

 

SPF Seniorerna Eringsboda-Tving

Jan-Owe K