Alla våra aktiviteter är inställda!

Alla våra aktiviteter inställda på obestämd tid! på rekommendationer från Distriktet och Förbundet på grund av Coronaviruset. Mera information kommer här på hemsidan.

Dom närmaste aktiviteterna. Månadsmötet på Senoren 22 april Inställt! Smultronställen 6 maj Inställt! Hemliga resorna i maj Inställda! Hembygdsföreningen Jämjödagen Inställd!

SPF-medlemmar! I dagens läge med Corona-smittan hängande som ett stort orosmoln över oss alla, är vi många 70+are som tar Folkhälsomyndighetens rekommendationer på allvar och stannar inomhus. Det finns säkert många bland oss som upplever en stor ensamhet och otrygghet i dessa dagar, kanske än...nu mer än vanligt, och vi kan då hjälpas åt att bryta ensamheten och stilla oron genom ett enkelt telefonsamtal.Känner du någon i din närhet som du vet sitter ensam eller är utan anhöriga som kan hjälpa till, så lyft luren och RING. Ibland hjälper det att bara få prata av sig sin oro, så känns det genast bättre. Är vädret bra kanske ni kan ta en promenad tillsammans, men ändå hålla rekommenderat avstånd. Med FaceTime och Skype kan man se den man pratar med och det uppskattas av många.

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något!