Mars månadsmötesrapport

SEK4000 + SEK4000 till UNICEF och Ukraina!

SPF Seniorerna Mörrum skänker 4000kr från lotterikassan till UNICEF och Ukraina och Akelius Foundation ger samma belopp = SEK8000:- till Ukrainas folk. 

Ukraina var på allas läppar och våra underhållare spelade och sjöng "I natt jag drömde.." och inbjöd till allsång. Vill du höra hela sången om fred gå till https://youtu.be/oUKn5QMaKbI 

3G underhöll, decimerade till Anita och Kerstin. Yvonne hade tyvärr tappat rösten. De spelade många trevliga och medryckande låtar - de spelade och sjöng för tre!

Ordförande informerade och sa att flera anmälningslistor cirkulerar under kaffet, t. ex bussresan 12 maj till östra Blekinge, studiebesök 1 april på Studieförbundet Vuxenskolans filialkontor i Mörrum (börjar med gemensam lunch på Kungsforsen), distriktets Vårfest i Hällevik 10 maj med Henrik Widegren från Fråga Lund,  jazzgruppen Hällevik Old Stars och lunch och distriktets Temadag Hörsel 5 april i Ronneby.

Efter kaffet fick vi lyssna mer till 3G och vi avslutade med lottdragning där vinsterna var 2x3övernattningar i stuga i Hässleby på Öland (2 stycken), presentkort på Konditori Christin (2 stycken) och choklad mm.