Vårsupé 20180411

Laxmiddag

I april månad brukar den sedvanliga vårsupén för medlemmar i Hällaryd-Åryds SPF-avdelning stå på programmet. Så även detta år.

Våren hade inte riktigt gjort sitt intåg, även om solen lyste, och vi fick dra för gardinerna. Men vad gjorde väl det! Inomhus rådde en varm stämning och den vackra violplanteringen ingav hopp om kommande sköna dagar.

Efter ordförandens välkomsthälsning fyllde vi våra tallrikar med den fina laxen med tillbehör. Och gott var det!

Mätta och nöjda fick vi lyssna till trubaduren Emil Nyh, som på ett behagligt sätt framförde visor av välkända visdiktare ur olika genrers. Det var extra roligt att välkomna Emil, eftersom han har en viss anknytning till Hällaryd-Åryd trakten.

Erling rapporterade från distriktsmötet. Stig-Harald och Ingrid presenterade olika alternativ till sommarresa. Evy föreslog att alla som har möjlighet, kan gå in på hemsidan för att bilda sig en uppfattning om de olika alternativen. 
För att se de olika förslagen så gå in under fliken Aktiviteter.

Nu var alla sugna på kaffe. Margareta hade bakat fantastiskt goda chokladtårtor som inte bara var en fröjd för ögat, utan än mer för gommen! Lotteriringarna vandrade runt och vinster hämtades.

Stig-Harald tackade Emil för ett fint framträdande, likaså dagens värdar Margareta, Raymond, Lena och Erling samt Birgitta som gör en storartad insats i köket.

Text o foto: Ingrid Andersson