Månadsmöte 20180912

Höstfest i september

Ursäkta de dåliga bilderna! Någonting blev fel.

Höstfest
Festen inleddes med att vice ordf Erling Gunnarsson hälsade alla välkomna till en trevlig höstfest, samt presenterade kvällens underhållare.

Denna kväll skulle vi inledningsvis få lyssna till de duktiga musikerna Mikael Brorsson och hans, också mycket duktiga, dotter Alexandra.
De båda musikerna bjöd på en blandad repertoar, och båda lockade också till skratt genom ett trevligt mellansnack. Vi fick bl a lyssna till låtar av Benny Andersson och mycket annat.
Publiken var entusiastisk, och lyckades genom kraftiga applåder locka fram ett extra stycke. Margaretha överlämnade var sin välförtjänt blombukett till musikerna

Lena Svanberg informerade om Qi-gongstarten, Ingrid Berlin om om starten av Antikrundan, Inga Johnsson om Äldredagen och undertecknad om hur man lättast tar sig in på Hemsidan och vad som finns där.

Eftersom vi en stund kännt lukten av god mat, var vi extra sugna när det var dags att ta för sig av det som dukats fram. Camilla Landis hade levererat en mycket god höstgryta, och alla lät sig väl smaka av såväl mat som dryck. 
Middagen avslutades med kaffe och goda kakor.

Sedvanligt lotteri avslutade festen. 

Tack till Birgitta som alltid ställer upp i köket, samt värdarna som ordnat denna trevliga fest.

Text o foto: Ingrid Andersson