Styrketräning Camp Gielas

Speciellt för pensionärer måndag och torsdag kl 09.00-11.00 Är du intresserad kontakta Stefan på gymmet Camp Gielas
Tel: 076-779 21 21. Gymmet ger dig pensionärsrabatt.
Mer information finner du under bilden nedan.

Seniorträning !

Vi på Exercisgym ( Camp Gielas ) är stolta över att erbjuda seniorträning. Alla blir vi äldre, det är ett faktum som vi inte kan förändra. Vad vi däremot kan påverka är hur vi åldras.Kroppen är en fantastisk maskin som är väldigt stryktålig. Den går att reparera i de flesta fall. Men som alla andra maskiner så behöver även vår kropp service och underhåll. Vi måste vårda den genom att äta bra mat och motionera.

Varför just styrketräning ?

Promenader är fantastiskt bra  för välmående och kondition. Men när det kommer till att stärka våra muskler så måste vi belasta dem genom styrketräning.På gymmet finns maskiner som passar alla. Där kan man utföra styrketräningen på ett enkelt och säkert sätt. Där finns maskiner för hela kroppen, så man kan skapa en god balans mellan kroppens olika muskler för att på så sätt förebygga eller rehabilitera skador. När vi kommer upp i en ålder av femtio år så börjar kroppens muskler och styrka avta i en ganska rask takt. Det är dock aldrig för sent att stoppa denna nedbrytning och ta tillbaka en del av den förlorade muskelmassan och styrkan. Träningen hjälper dig helt enkelt att orka med att ha ett fantastiskt och fritt liv mycket längre.

När ?

Måndagar och torsdagar mellan kl 09.00 - 11.00 är det seniorträning på gymmet. Det finns alltid en instruktör på plats som är där för att hjälpa till. Det finns också fika till förmånliga priser att köpa efter man tränat klart. Innan första besöket vill jag att ni kontaktar mig, Stefan på 076-779 21 21 så tar vi och träffas för ett kortare samtal där ni får berätta för mig vilka förväntningar ni har, om ni har några krämpor etc. Utifrån det kan jag sedan lägga upp ett lämpligt program till just dig. Alla har vi olika förrutsättningar och därför måste vi också anpassa vår träning efter det. Vi går sedan tillsammans igenom programmet så ni känner er säkra första gången ni kommer för att träna ¨själva¨ . Vill man komma och träna andra dagar än måndag och torsdag så går det givetvis också bra, men det är då inte säkert att någon finns på plats för att besvara era frågor och funderingar.

Vi erbjuder förmånligare priser av medlemskap för seniorer.

10-kort 499 kr

6 månader 1200 kr

12 månader 2000 kr

I priserna ingår program och vägledning.

Kontakta mig gärna om ni har frågor. Hoppas att vi ses framöver

Bästa hälsningar! Stefan 076-779 21 21   exercisgym@gmail.com