Pubafton 4 maj 2022

Musikern, sångare, entertainern Stefan Gunnarsson var månadens gästartist på Åkerbärets PUB-afton. -Vilken makalös underhållning! Det bästa jag någonsin upplevt, betygsatte Torgny Johansson, en av PUB-gästerna.

Det var fullspikat i lokalen. Alla som ville kunde inte komma in, då lokalen är rätt begränsad. Men trösten eder! Det blir en extra kväll om en vecka, lovade Stefan Gunnarsson, som verkligen trivdes med seniorerna. -Jättekul kväll. Det här var verkligen trevligt, sa han.

Nu till kvällens musik. Stefan Gunnarsson, som blev en folkkär artist efter sina fem år som pianist i TV-programmet ”Så skall det låta”, visade sig vara en entertainer av högsta klass – ja världsklass faktiskt. Det gjorde han bland annat genom att erbjuda publiken att spela deras önskelåtar. Önskelåtarna skrevs på små lappar som sedan drogs ur en skål. Och visst, det blev låtar av typ äldre. Det var ju seniorer som önskade och det handlade nästan alltid om låtar från deras ungdom. Kanske inte just det som Stefan Gunnarsson är mest bekant med. Men han missade inte en enda! -Det var lite klurigheter men det gick ju, skrattade han.

På frågan om hur många låtar han kunde utantill blev svaret, -Kring 1 500 stycken!

Några av önskelåtarna: Only you, Aint Misbehavin, Sir Duke, Stad i ljus och Jag vill ha en egen måne. Sina musikaliska inslag varvade han med lite berättelser ur sitt liv vilket ytterligare höjde kvaliteten på kvällens underhållning.

Bild 1: Stefan Gunnarsson drog fullt hus på vår PUB-afton. En toppenkväll på alla sätt och vis. Många fler hade anmält sig men fick inte plats. Nu kommer det att bli en extra PUB-afton med Stefan fredag den 13 maj, där dessa medlemmar har företräde.

Bild 2. En folkkär och extremt musikalisk Stefan Gunnarsson vid sitt arbetsredskap. PUB-aftonen blev en kavalkad av publikens önskelåtar. Stefan missade inte någon!

Bild 3: Tre musikaliska herrar njöt av Stefan Gunnarssons show. Ola Rönnbäck och Pekka Helles, med Stefans pappa Anders i mitten. I famnen har han skålen med publikens önskelåtar som drogs efterhand och framfördes av Stefan, som kan 1500 låtar utantill.