Det blev ett lyckat våffelkafé

Ett sjuttiotal Seniorer besökte eftermiddagens kafé på Grand den 2 november.
Vi swishade in hos Berndt i vestibulen och mötte hovmästare Bengt och Anita i östra flygeln av Grand. "Var så goda att ta plats! Ännu är inte alla borden upptagna", sa de. "Vi serverar er så fort det nånsin går!".
I köket såg Annika till att allt flöt som det skulle. Inte minst smeten bör ju flyta ut över hela den räfflade ytan. "Flickorna som hjälper mig är fantastiska", sa hon förnöjt.
Bredvid mig stod ordförande Karin och betraktade sin telefon. "Vad kan vara så intressant att studera?" frågade jag. "Det kunde ju vara SPF-appen", svarade hon, "men jag tror mitt barnbarn har messat mig något."
Vi hann precis gå runt i kaféet och hälsa på några bekanta, innan våfflorna serverades. Jag själv kände mig helt fantastiskt glutenfri, då jag noterade att jag fått den vackraste tiouddiga våffelstjärnan av alla. Vid vårt runda bord flöt samtalet kring senaste årundan med Krister Wahlström som ornitologisk ledare. Nästa årunda får vi inte missa, sa jag till Lena. Det här med "fågelskåderi" är ju mycket intressant.
Att alla på kaféet tycktes stormtrivas förstod vi, med tanke på det mäktiga sorlet omkring oss.
Hoppas vi ses snart på ett nytt kafé!
Tack Annika och Berndt för att ni ordnade till detta!
/Ove