Upptaktsmöte i Sundet. Grillfest

Det blev en strålande solig eftermiddag när trivselgruppen Vi6 bjöd in Spf-medlemmarna till upptaktsmöte på Sundet efter sommaruppehållet. Irene Kullenberg hälsade alla varmt välkomna och Vi6-damerna sjöng en specialskriven välkomstvisa.
Man hade förvissat sig om att eldningsförbudet var upphävt och att det var fritt fram för herrarna vid grillarna att kunna bjuda gästerna på korv med bröd. Sedan väntade den lagom korta tipspromenaden med 12 mer eller mindre kluriga frågor. ”Vilket år föddes Donald Trump ? Vad heter vår landshövding? och hur långt är det fågelvägen Ljungby – Treriksröset?”.
Tillbaka till huset var lottförsäljningen i full gång och många glada vinnare fick fina priser att ta med sig hem. Lottie Jernberg Bergman ledde allsången och alla sjöng av hjärtans lust med i den ena somriga visan efter den andra. Efter sången serverade Vi 6 kaffe och härligt goda hembakade tårtor.
Ordförande Gun Oscarson, (som f.ö. var den enda som lyckades pricka in tolv rätt på tipsrundan) tackade Vi6 och grillmästarna för ett väl genomfört arrangemang på Sundet. I höst väntar bl.a våffelcafeer och kalkonmiddag. Den av Vi6 planerade modevisningen den 6 sept måste dessvärre ställas in eftersom kommunen behöver lokalerna för annat ändamål den dagen.